Нова клиника за естетична дерматология Dermal Lase Center

Дермал Лейз отвори врати в Парк Център София. Екипът на новата клиника за естетична дерматология цели да осигури индивидуален подход към пациента и достъп до най-висок клас апаратура в областта на естетичната дерматология, следвайки модела и менторството на Д-р Дончо Етугов.
 
"В естетичната медицина принципите за добра медицинска практика важат с пълна сила. Трябва да сме лоялни към пациентите и да следваме вътрешната си убеденост, че претворявайки визията на пациента ние се грижим за духовния комфорт и себеусещане на пациента." – Д-р Дончо Етугов
 
 
Услугите, които се предлагат са неоперативно подмладяване на лицето и тялото, дерматологични прегледи, лазерно отстраняване на бенки, премахване на пигментации и капиляри от лице и тяло, пилинги, мезотерапия и лазерно обезкосмяване. 
 
Лазерната епилация в Дермал Лейз е дълготрайна, ефективна, комфортна и безболезнена. Процедурите се извършват с александритен лазер за епилация, който гарантира перфекти резултати. При лазерната епилация в Дермал Лейз не се изполва гел по време на процедурата. Специфичното за лазера с който разполагаме, е че е единственият на пазара, който работи с патентовано динамично охлаждащо устройство, вградено в накрайника на лазера. Той разпръсква криогенен спрей милисекунди преди лазерния импулс да попадне върху косъма. По този начин охлажда повърхността на кожата без да се нарушава ефекта от процедурата. Този метод на работа прави лазерната епилация в Дермал Лейз бърза и безболезнена. Лазерната епилация с александритен лазер е подходяща за всеки тип кожа и за всички зони. Лазерът третира най-голям спектър от косми - от тънки и светли до дебели и тъмни. Резултатите са видими от първата процедура. 
 
 
Самочувствие от окончателна лазерна епилация.
● Спести време и пари.
● До 5 пъти по-бързо, отколкото в случая на диоден лазер.
● До 4 процедури по-малко за постигане на окончателен ефект. 
Само до 30.11 вземи пакет или единична процедура за лазерна епилация с 45% отстъпка. 

Интим + подмишници – 95 лв. вместо 175 лв.
Цели крака – 302 лв. вместо 550 лв.
 
 
Ела и премахни окончателно и безболезно нежеланото окосмяване с ново поколение лазер за епилация – Gentre Lese Pro.
 
Научи всичко за окончателната лазерна епилация: Дермал Лейз, София, бул. Арсеналски 2, Парк Център София, ет.3. Запишете своя час сега на тел. 087 812 3329.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Наближава Moto Expo 2024

09.02.2024


flash