Store.Volontime.com - е-базарът за стоки и услуги с кауза - е вече факт!

Социалната мрежа за добри дела – volontime.com – пусна най-новата си функционалност. Това е електронен базар за стоки и услуги, обвързани с кауза – store.volontime.com.
 
store.volontime.com е е-базар, в който български неправителствени организации и производители продават свои стоки и услуги, а част от приходите им ще отидат за дарителски кампании от volontime.com. Всеки сам избира кампанията, която подкрепя и сам определя стойността от продукта си, която ще дари.
 
store.volontime.com е напълно нова функционалност от volontime.com, която цели да даде на производители и потребители инструмент, чрез който двете страни да правят още повече добрини. С избора на стока или услуга от store.volontime.com потребителите помагат да се случват още добри дела! 
 
В е-базара с кауза има няколко категории, в рамките, на които потребителите могат да пазаруват, а производителите да предлагат стоките и услугите си – аксесоари, изкуство и декорация, играчки, книги, канцеларски материали, дом и градина, специални поводи, други. 
 
Сега всеки делничен ден ще имате възможност да коментирате различна тема във фейсбук и да печелите подарък от Volontime.
 
За Волонтайм / Volontime
volontime.com / Волонтайм е социална мрежа за добри дела, която стартира в началото на тази година, но бързо набира последователи в лицето на граждани, неправителствени организации и бизнес компании от цяла България. Целта на Volontime/ Волонтайм е да даде възможност на АБСОЛЮТНО всички, които търсят възможност да помогнат или търсят подкрепа, да намерят такава. 
 
Социалната мрежа предоставя АБСОЛЮТНО всички инструменти за това - без значение дали искате да подкрепите морално дадена кауза, да участвате в събитие като доброволец, да дарите пари или вещи, да прочете за социално-отговорната кампания на някоя фирма или да разкажете за своята. volontime.com е събирателната място, където можете да направите всичко това. И още много!

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024


flash