Store.Volontime.com - е-базарът за стоки и услуги с кауза - е вече факт!

Социалната мрежа за добри дела – volontime.com – пусна най-новата си функционалност. Това е електронен базар за стоки и услуги, обвързани с кауза – store.volontime.com.
 
store.volontime.com е е-базар, в който български неправителствени организации и производители продават свои стоки и услуги, а част от приходите им ще отидат за дарителски кампании от volontime.com. Всеки сам избира кампанията, която подкрепя и сам определя стойността от продукта си, която ще дари.
 
store.volontime.com е напълно нова функционалност от volontime.com, която цели да даде на производители и потребители инструмент, чрез който двете страни да правят още повече добрини. С избора на стока или услуга от store.volontime.com потребителите помагат да се случват още добри дела! 
 
В е-базара с кауза има няколко категории, в рамките, на които потребителите могат да пазаруват, а производителите да предлагат стоките и услугите си – аксесоари, изкуство и декорация, играчки, книги, канцеларски материали, дом и градина, специални поводи, други. 
 
Сега всеки делничен ден ще имате възможност да коментирате различна тема във фейсбук и да печелите подарък от Volontime.
 
За Волонтайм / Volontime
volontime.com / Волонтайм е социална мрежа за добри дела, която стартира в началото на тази година, но бързо набира последователи в лицето на граждани, неправителствени организации и бизнес компании от цяла България. Целта на Volontime/ Волонтайм е да даде възможност на АБСОЛЮТНО всички, които търсят възможност да помогнат или търсят подкрепа, да намерят такава. 
 
Социалната мрежа предоставя АБСОЛЮТНО всички инструменти за това - без значение дали искате да подкрепите морално дадена кауза, да участвате в събитие като доброволец, да дарите пари или вещи, да прочете за социално-отговорната кампания на някоя фирма или да разкажете за своята. volontime.com е събирателната място, където можете да направите всичко това. И още много!
 
Списък на спечелилите:
1. Диди Александрова
2. Femi Koinarova
3. Todor Kamenov
4. Ваня Иванова
5. Irina Mincheva

Свързани новини

Иновативна услуга от SG Expressbank

20.12.2017

"Феята от захарницата" от Катя Антонова

02.12.2017

Пети магазин Mömax в България!

20.11.2017

Сезонът на празниците със Suchard

17.11.2017

Нoемврийска промоция в шоурум Solid 55

10.11.2017

Коментари


flash