Блондинките и ЗOPA подаряват Rowenta

 
ЗОРА с решителни стъпки към коренната промяна
 
През 2016 година ЗОРА отбеляза своя 25-ти юбилей. В тази емблематична година фирмата положи основите на коренна промяна на корпоративната си  идентичност и визия, отговаряща на потребителския интерес към развитието на технологиите. 
 
Започна пълното обновление на магазините, като оформлението на вътрешното пространство е насочено към коренна промяна на вътрешната среда - близка и отговаряща на динамиката, с която се развиват технолигиите, за едновременна видимост и достъпност на отделните стокови зони, за максимално улеснение на клиента.
 
С навлизането в следващия четвърт век на своето развитие, ЗОРА отправя поглед в бъдещето, стартирайки проекта за цялостна промяна "Бъдещето, което създаваме днес".
 
 
В началото на 2017г. Радио Fresh! и "Шоуто на Блондинките" очакват всички свои партньори и приятели във ВЕЧЕРТА НА БЛОНДИНКИТЕ!
 
На 31-ви януари, вторник, от 19 часа, клуб Magnito отваря врати за една незабравима вечер, в която Блондинките на Радио Fresh! ще изберат "Любимец на блондинките".
 
Петима от най-популярните мъже на България ще получат специален приз "Захарна блондинка", а гостите ще се забавляват с много подаръци, изненади,  хубава музика и други изненади! Един от посетителите на вечерта ще си тръгне с великолепна Rowenta Compact Power Cyclonic от ЗОРА!
 
 
Прахосмукачка без торбичка Rowenta Compact Power Cyclonic RO3786
Tехнология Циклон
Мощност: 750 W
Представяне: 3 пъти Клас А
Двойна въздушна филтрация: 99,98% филтрация на засмукания въздух
Контейнер: 1.5 л
Аксесоари: четка за паркет, мини турбо четка, накрайници за тесни пространства и тапицерии


flash