YoGuard - верният помощник на стомашно-чревния баланс

Редица медицински проучвания потвърждават, че редовната консумация на кисело мляко и млечнокисели продукти оказват благоприятно въздействие върху здравословното състояние на човешкия организъм. 
 
"Ел Би Булгарикум", като пазител на оригинални български закваски и притежател на уникална колекция от над 1000 различни микроорганизми с полезни за организма свойства, пусна на пазара специално разработена своя серия пробиотични продукти. Част от ползите на серия PROWAY са свързани с благоприятно влияние при чревни разстройства, при наличие на лактозна непоносимост, хиполипидемичен ефект, засилване на имунните сили на организма, профилактика на редица инфекции. 
 
Един от продуктите от серия PROWAY, който оказва благоприятно влияние върху функциите на храносмилателния тракт и баланса на стомашно - чревната микрофлора, е YoGuard.  
 
YoGuard е произведен със специално подбрана и патентована симбиотична пробиотична закваска на Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Продуктът съдържа над 100 млн. жизненоспособни клетки в 1 g продукт и една бутилка дневно е достатъчна, за да повлияe благоприятно върху жизнените функции на организма и да послужи като превантивна мярка за преодоляване на различни физиологични нарушения. Подходяща е за консумация от деца и възрастни, а стъклената й опаковка допълнително запазва здравословния ефект от микроорганизмите. 
 
Различни европейски проучвания показват, че 83% от потребителите се доверяват на стъклената опаковка, тъй като тя защитава продукта от химикали, които често се срещат при други опаковъчни материали. 
 
Търсете YoGuard във фирмените магазини на "Ел Би Булгарикум" и големите търговски вериги. 

Свързани новини

Пети магазин Mömax в България!

20.11.2017

Сезонът на празниците със Suchard

17.11.2017

Нoемврийска промоция в шоурум Solid 55

10.11.2017

Наближава "Бебемания" 2017

06.11.2017

Изкусителни предложения от Mr.Bricolage

30.10.2017

Коментари


flash