YoGuard - верният помощник на стомашно-чревния баланс

Редица медицински проучвания потвърждават, че редовната консумация на кисело мляко и млечнокисели продукти оказват благоприятно въздействие върху здравословното състояние на човешкия организъм. 
 
"Ел Би Булгарикум", като пазител на оригинални български закваски и притежател на уникална колекция от над 1000 различни микроорганизми с полезни за организма свойства, пусна на пазара специално разработена своя серия пробиотични продукти. Част от ползите на серия PROWAY са свързани с благоприятно влияние при чревни разстройства, при наличие на лактозна непоносимост, хиполипидемичен ефект, засилване на имунните сили на организма, профилактика на редица инфекции. 
 
Един от продуктите от серия PROWAY, който оказва благоприятно влияние върху функциите на храносмилателния тракт и баланса на стомашно - чревната микрофлора, е YoGuard.  
 
YoGuard е произведен със специално подбрана и патентована симбиотична пробиотична закваска на Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Продуктът съдържа над 100 млн. жизненоспособни клетки в 1 g продукт и една бутилка дневно е достатъчна, за да повлияe благоприятно върху жизнените функции на организма и да послужи като превантивна мярка за преодоляване на различни физиологични нарушения. Подходяща е за консумация от деца и възрастни, а стъклената й опаковка допълнително запазва здравословния ефект от микроорганизмите. 
 
Различни европейски проучвания показват, че 83% от потребителите се доверяват на стъклената опаковка, тъй като тя защитава продукта от химикали, които често се срещат при други опаковъчни материали. 
 
Търсете YoGuard във фирмените магазини на "Ел Би Булгарикум" и големите търговски вериги. 

Свързани новини

Конкурс за детска рисунка на BRITANICA

20.09.2017

Bedroom Plovdiv се завръща от лятото

22.08.2017

LIDL STIKEEZ предизвиква въображението

07.08.2017

Свръхбърз мобилен интернет от Мтел

27.07.2017

100 кила открива първенство по джетски

22.06.2017

Коментари


flash