Мебелни магазни Mobbo сменят името си на Mömax

Мебелни магазини Mobbo официално стартираха промяна на името на търговската верига, която вече ще се казва Mömax. 
 
Този процес е финалната фаза на стартиралото преди 16 месеца ребрандиране, с което завършва промяната на цялостната концепцията за предлагане на мебели и аксесоари от веригата. Разширеното портфолио (шоурумите предлагат не само мебели, но и цялостни интериорни решения, аксесоари, текстил и други) и увеличената гама услуги с добавена стойност подобряват значително пазарните позиции на компанията и водят до необходимостта от промяна на цялостния имидж на веригата. 
 
Промяната на цялостната концепция и разширяването на порфолиото стартира през 2015, след като мебелни магазини Mobbo, както и мебелни магазини Aiko, стават част от голямото австрийско семейство на втората по големина в света мебелна група XXXLutz. Новата концепцията на Mobbo пренася на българския пазар модерното и младежко излъчване на австрийския си аналог - Mömax.
 
Първият клон на австрийската верига Mömax се открива през 2002, като пилотен проект, имащ за цел да предложи иновативна концепция на клиента -  модерно обзавеждане и стоки за дома на разумни цени! След последвалия невероятен успех, през 2003 отваря врати и първия обект на Mömax в Германия. 
 
Към днешна дата веригата има над 50 магазина на територията на Европа. Търговските обекти на Mömax се развиват изключително успешно на територията на Австрия, Германия, Унгария и Словения. В България Mömax ще присъства с трите си филиала в градовете София, Бургас и Стара Загора. В началото на 2017 предстои откриването на още един търговски обект в София, с който магазините на Mömax в страната ще станат четири.
 
Следвайки готовите решения на Mömax българският дом вече ще изглежда различно. "Aвcтpийcĸaтa вepигa ни пpeдocтaвя пpoдyĸти и мaтepиaли oт нaй-виcoĸo ĸaчecтвo cъc coбcтвeни мapĸи, ĸoeтo ни дaвa пpeдимcтвoтo нa oптимaлнo cъoтнoшeниe цeнa-ĸaчecтвo, зaщoтo нe ce плaщa пpeмия зa бpaнд и ниe, ecтecтвeнo, щe зaпaзим и paзвивaмe тeзи пpoдyĸти. Ho cъщeвpeмeннo, нaшaтa цeл e дa въвeдeм и нaй-дoбpитe пpoдyĸти oт мecтнитe пpoизвoдитeли", cпoдeля yпpaвитeлят нa вepигaтa. 
 
Всичко това, заедно с компетентното обслужване от страна на консултантите, клиентите на Mömax ще получат в уюта на изложбените зали на веригата.

Свързани новини

Bedroom Plovdiv се завръща от лятото

22.08.2017

LIDL STIKEEZ предизвиква въображението

07.08.2017

Свръхбърз мобилен интернет от Мтел

27.07.2017

100 кила открива първенство по джетски

22.06.2017

"Обнови с Protecta" - нашата обща кауза!

13.06.2017

Коментари


flash