Заповядай на Коледния щанд на Avon!

Влязохте ли в коледна треска вече? При нас сезонът е в разгара си с празнична украса и усилено избиране на подаръци за любимите ни хора. А те са толкова много! Роднини, приятели, деца, още приятели и още роднини! И за всички искаме най-подходящия подарък, но все пак искаме да ни остане и поне малко свободно време, което да им отделим през най-хубавото време от годината. Коледното пазаруване обаче може да ни отнеме много от времето. 
 
За този проблем Avon имат най-доброто решение. В три поредни седмици и три различни търговски центрове в София марката ще представи ексклузивно коледните си промоционални комплекти. За втора поредна година щандът ще събере на едно място грижа за цялото тяло с разнообразни серии и продукти, а поръчката е само на един клик разстояние през avon.bg
 
Всички желаещи ще могат да се докоснат на живо до звездите от традиционната брошура на бранда. Искаш да разбереш дали избраният нюанс на червилото Perfectly Matte ти отива, или например дали ароматът Life в партньорство с Кензо Такада е подходящ подарък за любимата ти дама – Коледният щанд на Avon е мястото точно за теб! А там те очакват не само безброй подаръчни комплекти, но и много игри и забавления, които ти дават възможност да спечелиш подарък на място или да играеш в томбола за теблет! Освен тези награди, можеш да участваш и в томбола за 3 комплекта на ден – за теб или за подарък. 
 
The Mall – от 21 ноември до 27 ноември
Paradise Center – от 28 ноември до 4 декември
Serdika Center – от 5 декември до 11 декември
 
Още активности, които ще намериш на място:
Beauty Hours всеки ден с безплатен грим, безплатен маникюр и празнични активности като окомплектоване на подаръци или майсторене на гривнички – нещо, което осигурява забавление за малки и големи. Можете да участвате в трите активности между 16:00 и 19:00 ч. в делнични дни и между 13:00 и 16:00 през уикенда.
 
Avon не са забравили и потребителите в градовете извън София. 20 Avon зони ще раздадат по 3 коледни комплекта чрез томбола с регистрация. Томболата по градовете ще се провежда всяка сряда, четвъртък и петък от 13-18 часа в активния за коледния щанд период – 21 ноември – 11 декември.
 
За да разберете дали вашият град се е включил в томболата, посетете Facebook страницата на Avon България.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024

Ново от Moto Expo 2024

06.04.2024


flash